Kval SvC Dam, Skövde

På en söndag? Ja tydligen blev det så, just när man skulle kvala i Skövde, medan resterande kvalomgångar på andra platser var på lördagen. Detta ställde till det lite så gemensam uppladdning inte var möjlig då Malin och Gitten var tvungna att resa från Ulrika tidig söndagmorgon.

Ja ja, när vi väl sammanstrålar i Skövde med samtliga lagmedlemmar, som förutom ovanstående bestod av Ewa, Eva och Monica, var stämningen ändå på topp och alla kändes laddade för strid mot Skövdelaget Trix.

Först ut 4 singelmatcher som spelades av Monica, Malin, Ewa och Eva. Två av dessa var jämna men övervägde till slut tyvärr med fördel Trix, Monica vann sin singel relativt klart och en ganska klar förlust gav resultatet 2-6 efter spelade singelmatcher.

Näst ut två dubbelmatcher som spelades av Monica och Malin samt Gitten och Eva. Båda matcherna började jämt men sen började Trix dra ifrån i båda matcherna och trots att det stretades emot och hämtades upp några poäng här och där slutade båda matcherna dessvärre med förlust och därmed vinst i hela mötet för Trix med slutresultat 2-12.

Utslagna men glada, Malin, Gitten, Eva, Ewa och Monica. Foto Lotta L.

Märkbart besvikna och nog lite chockade att vi inte lyckats bättre än vad vi gjorde fick vi i alla fall inta väldigt god pizzabuffé i restaurangen strax ovan boulebanorna. Även en och annan chokladboll fick trösta innan färd hemåt i den kalla  men vackra höstsöndagen.

Malin R, biträdande lagledare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *