Svenska Cupen V65

Svenska cupen för V65 spelades i början av oktober i Jönköpings boulehall. Lejonkulans spelare var Gitten, Inger B, Åke , Labbe , Arne, Rikard och Göran G lagledare.

Den äldsta veteranklassen spelas fortfarande med 2 tripplar samt 3 dubblar där minst en trippel och dubbel ska spelas som mixed.

Vi började mot BON från Skövde där vi bara vann mixtrippeln och mixdubbeln och förlorade således mötet med 2-3. Efter den förlusten behövdes det 3 raka vinster för att nå slutspelet.

Det började bra med en klar vinst med 5-0 mot nästa motståndare POM efter riktigt bra spel av hela laget. Hemmalaget Istanboule stod för motståndet i nästa omgång som kom att bli en rysare till match. Tripplarna förlorades och det behövdes vinst i samtliga dubblar för att vända  0-2 underläget.

Vi spelade bra och tog ledningen i samtliga matcher och 2 av matcherna kunde avgöras så att matchställningen var 2-2 när mixdubbeln återstod. Vid 10-10 kunde tyvärr motståndarna avgöra och Lejonkulans öde var beseglat för den här gången.

Göran G, lagledare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *