Svenska Cupen öppen

Lördag morgon åker två bilar från Linköping mot Uppsala för att möta Fagersjö i Svenska Cupen för att slåss om att få möta Rabeloub i ett möte på söndagsmorgonen. Lejonkulans trupp, under ledning av Kaptenerna Jakob och Johan som tillsammans hade med sig minst två set bouleklot, bestod av Felicia, Rasmus, Håkan, Gabriella, Daniel och Stefan.

Singlarna
Rasmus 9-13
Håkan 5-13
Johan 13-3
Jakob 13-4
Daniel 11-13
Gabriella 13-5

Bortsett från 3-3 i mötet tar vi med oss att Jakob fullständigt kör över Anders Larsson (Licensnummer 6) och samtidigt visar på stor ödmjukhet och respekt mot sin motståndare.

Dubblar
Johan och Stefan 5-13
Daniel och Rasmus 2-13
Gabriella och Jakob 10-13

Resultatet för dubblar skrivs till 0-3 och vi måste alltså vinna båda tripplarna för att ta oss vidare till söndagens spel.

Tripplar
Rasmus, Gabriella och Daniel vinner sin trippel ganska tidigt med 13-3 och allt kommer att handla om den sista direkt avgörande matchen där Jakob, Johan och Stefan möter ett toppat och välspelande lag från Fagersjö. Vi följer med bra till 7-7 men där rycker Fagersjö iväg och vi förlorar tyvärr med 13-7.

Vi konstaterar att vi förlorar i dubbel-sektionen och spelar oavgjort i de båda andra vilket inte räcker för avancemang. Eftersom vi möter ett högre rankat lag som spelar i elitserien nästa säsong så vi får ändå anse att prestationen är mer än godkänd och kvällen avslutas med att försöka förstå odds och andra procentsatser lite mer på djupet. Tack alla för en trevlig helg – nu tar vi nya tag inför sommarens seriespel!

På uppdrag av Kapten Känga,
Rasmus

1 idé beträffande “Svenska Cupen öppen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *