Årets Östsvenska spelare 2023!

På ÖSBF årsmöte 17 mars delades det nyinstiftade vandringspriset Årets Östsvenska spelare ut för första gången. Vår egen Lars-Erik Årnfelt, ”Årnis” var första spelaren som fick namnet ingraverat på priset. Grattis!!
Motiveringen löd:
”Vårt nyinstiftade pris Årets Östsvenska Spelare kommer detta premiärår att tilldelas till en spelare som alltid för sitt bästa på bouleplanerna.
En mycket duktig skytt med god spelförståelse som kan anpassa sitt spel efter sportens olika skiftningar. Om denne kan mycket sägas, men ett utmärkande drag vid sidan av en sjujädrans vinnarinstinkt är den fair play-anda som omger denne spelare.
Vi kommer dock inte ifrån årets prestation som att under ett och samma SM vinna tre guld, i singel, i mixeddubbel och i mixedtrippel och som lök på laxen dessutom bärga hem ett brons i trippel. En mycket unik och sällsynt insats.
Även om vi varken glömmer Inger eller Arne i sammanhanget, så anser vi att han är värd att utses till Årets Östsvenska spelare 2023!”

8 idéer beträffande “Årets Östsvenska spelare 2023!”

  1. Som lök på laxen för alla utom oss isf! Kul och välförtjänt!

    Grattis Lars-Erik!

Kommentarer är stängda.