Boule 2024

Knappt har sista kulan stannat förrän det är dags för nya tag. Nu är det utomhusvarianten av Lkpg Bouleserie, dvs Boule 2024 Utomhus som står för dörren.

Vi kommer att spela på våra nyanlagda banor utanför boulehallen, där det ska spelas DM i singel veckan innan Boule 2024 drar gång. Ett ypperligt tillfälle att testa banorna i skarpt läge. Som vanligt när det gäller utomhusserien är det tisdagar som gäller och enbart fem veckor. Sen är serien, eller serierna ska man väl säga, slut. I augusti spelas Cupen som inte kräver vare sig någon speciell anmälan eller avgift, den ingår.

En actionbild 🙂 från fjolårssäsongen.

Vid spel på våra utomhusbanor, som är belägna där vi under inomhussäsongen har parkeringen, har vi inte tillgång till några andra ytor (parkering) inom området utan spelarna hänvisas till parkeringen på andra sidan Kunskapslänken, den intill scäferhundklubben och Karleplan. Fri parkering i 4 timmar. Det borde räcka även för den långsammaste av spelare. Cyklar kan ställas på spolplattan om man är beredd att flytta dom vid behov.

Allt du behöver veta för din anmälan hittar du i inbjudan nedan och anmäler dig gör du via ett formulär (knapp) här på hemsidan.

Välkomna till fem sköna försommarkvällar fyllda med mycket bra boulespel.