Nu stänger vi parkeringen, nytt datum!

På grund av ”survädret” skjuts planerade åtgärder enligt nedan fram till onsdagen den 24.e. Det ska schaktas med att snygga till främst omgivningen runt parkeringen men även själva banorna ska få sig en ”omgång”, så att vi till den stundande utomhussäsongen kan få en ny och fin hemmaplan för arrangemang såsom singel DM, Boule 2024 och sist men inte minst KM.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är CJN_231004_24-Redigera-1024x690.jpg
På onsdag morgon stängs parkeringen för parkering för säsongen.

Eftersom vi bara hyr en parkeringsyta av kommunen så är det nu parkeringen till Karleplan, dvs den på andra sidan Kunskapslänken, som gäller för bilburna boulespelare. 4 timmar fri parkering borde räcka i de flesta fall.

Övriga ytor inom området disponerar inte klubben varför de inte heller får användas till parkering. Cyklar må parkeras på spolplattan eller direkt utanför boulehallen. Cykla mera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *