Nu är det dags!

Att formera och anmäla lag till SM. SM spelas som bekant denna gång i Lund och startar söndagen den 14.e juli för att avslutas med dubbelfinalerna lördagen den 20.e kl 20.

Det finns en informationsbroschyr om SM under fliken Tävlingar/Inbjudningar där ni kan läsa det mesta om årets SM. Om inte det ger er tillräckliga svar finns även det även en artikel på SBF:s hemsida i ämnet.

Herman T, förbundsordf, speaker. Kommer han till Lund? Troligen.

Kortfattat: Du anmäler dig och dina respektive lagkamrater via ett formulär som du hittar här på hemsidan. OM man ska spela singel måste man göra en anmälan. Ska man inte det utan bara spela ihop med någon eller några andra så räcker det med att hänga på någon av deras anmälningar. Lagen ska bara anmälas en (1) gång.

Det kostar för seniorer 200 kr per klass och då ingår SMS-tjänsten. Kolla gärna under fliken Föreningen/Medlemsregister med inlogg samma som i SBF-online om ditt mobilnummer är korrekt. Isf anger du 0 som mobilnummer i formuläret. Är det felaktigt anger du det rätta. Om vi har rätt nummer vill vi inte sitta och kolla dom.

Summan för ditt deltagande betalar du till klubben i efterskott.

Under SM-veckan planerar vi att ha vår gemensamma klubbkväll, mat och dryck under lättsamma former, på något trevligt hak, på onsdags kvällen. Mer information kommer någon dag innan.