SM-veckan – fel datum!

I sommar ska RF arrangera den s.k. SM-veckan här i Linköping med ett otal idrotter på på plats, bl.a. precisionsskytte i boule i samtliga klasser, junior, dam. öppen och veteran.

Det är vecka 26 som gäller och troligen kommer skyttet att gå av stapeln den 28.e och 29.e juni, dvs tisdag onsdag i veckan.
(Beklagar att jag inledningsvis gick ut med fel datum. Jag skyller på att SM-veckan brukar vara första veckan i juli, men så inte i år).

Som meddelades på årsmötet har vi som klubb lovat ställa upp som lokal arrangörsförening och hjälpa till med lite praktiska göromål kring detta, före, under och efter skyttet.

Det bedöms att vi bör vara sex personer som ställer upp och hjälper till, det går säkert bra att dela på pass men att frågan dyker upp redan nu beror på att SBF vill ha storlekar på arrangörskläder i denna månad.

Anmäl ditt intresse för att hjälpa till med detta, och samtidigit bidra till att klubben får ett arrangörsbidrag, till undertecknad senast lördag 29 januari. Anmälan är inte bindande men den lär ju styra storleken på kläderna. 

CJN_160711_98.jpg
Så här såg det ut senast det begav sig i vår närhet, 2016 i Norrköping. Delmål 1 – det
ska vi bräcka 🙂