På söndag drar det igång!

Årets SM i Jönköping alltså, och här kommer lite information om vad ni som ska spela, eller komma och titta, bör tänka på ur ett lejonkulanperspektiv.

Redan på lördag reser vi klubbtältet och var det står kan ni se på förbundets SM-sida där det finns en karta över Elmia-området. Exakt var just vårt tält står vet vi inte just nu men det kommer att markeras med vår beachflagga. Gitten kommer att hämta ut klubbpåsen och förbereda kuverten till spelarna. Gitten finns i klubbtältet och delar ut kuvert from kl 16.

CJN_170908_29.jpg
Lejonkulans beachflagga. Hitta den och du kan omöjligen missa
klubbtältet.

Klubbtältet är vår gemensamma punkt under veckan och där kan man förvara saker som inte har alltför stort värde under dagarna, som ex v sin stol mendan man går och äter. Förhoppningsvis har de stolar på lunchserveringen.

Det är även i klubbtältet jag kommer att vara på söndag morgon för att dela ut kuvert till de som inte var där på lördagen. Kuverten innehåller diverse prylar från arrangören, vi får se vad som bjuds denna gång, men främst är det poollapparna som ni måste ha för att hitta motståndare och bana och för att kunna lämna in reslutat.

Nu är ju inte alla lejonkulor på plats söndag morgon heller men jag kommer att försöka vara i klubbtältet varje dag för att kunna dela ut kuvert. Vill man ha sitt kuvert på annat sätt så sms’a mig på 070 557 82 77.

Jag försöker som bekant att hålla koll på våra insatser och hålla vår maratontabell uppdaterad. Som att vi innan årets SM har gjort 896 SM-starter indiviuellt och att Gebbe är All time high med 32 p på förra SM’et, 2019 i Linköping. Man får en (1) poäng för SM, klass och vunnen match. Maratontabellen innehåller 192 spelare som genom åren representerat Lejonkulan och på rak arm vet jag att det tillkommer minst tre nya i år. Underlag för resultaten kommer att finnas i klubbtältet. Fyll i där eller sms’a resultatet, som kan se ut så här: V, V, F eller (om man haft en dålig dag) F, F. (V för vinst och F för förlust, det räcker).

CJN_180717_252.jpg
CC-resultat, vi ska väl nå dit i år också, eller?

På tal om sms. På onsdag kväll kommer vi att samlas till gemensam middag på någon krog. Vi får se vad vi hittar och den är öppen för alla lejonkulor som befinner sig i Jkpg den kvällen. Vi har beslutat att göra som i Linköping dvs alla betalar var för sig vad de vill äta och dricka och vi tycker att det av rättviseskäl är bättre att satsa lite mer på den kommande jubileumsfesten, den 17 sept, då alla har möjlighet att vara med. SMSa till mig om du vill vara med senast tisdag kväll, så får du besked om var och när på onsdag kväll.

Slutligen: glöm inte att det är en klubbunden tävling på förbundsnivå varför det, så länge vädret tillåter, krävs tävlingsklädsel. Aktuell domare tar beslut om vädret anses dåligt. 

Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *