SM står för dörren

På söndag drar årets SM igång och för första gången i historien spelas det i Kalmar. På SM får man en liten godispåse med info, startnummer, någon pin och lite reklam för värdstaden, typ. Vi hämtar ut, sorterar och delar ut dessa efter bästa förmåga mht vilka som spelar ihop, bor ihop eller helt enkelt bara träffas och det gör vi på lördag mellan klockan 16-18 någonstans i Kalmar. Jag har nätt och jämt varit i Kalmar tidigare och definitivt inte på det uppbyggda spelområdet så det går inte i skrivande stund att säga var exakt denna utdelning kommer att äga rum. Det kan ju även vara så att vädret spelar in. Men det brukar lösa sig genom djungeltelegrafen och om du inte hör den så ring mig. Har du inte mitt nummer så finns det under Styrelsen.

Utdelning av SM-grejor vid klubbtältet, Jönköping 2022.

Då SM i år spelas mitt inne i Kalmar finns det inte möjlighet att ta med vårt klubbtält som annars är den givna samlingsplatsen. Vi får försöka klara oss ändå.

Vi har vår Maratontabell att tänka på också och jag försöker så långt möjligt hålla koll på hur det går för alla 57, största klubb för tredje året på raken, men det är som ni förstår svårt. För att underlätta skicka mig gärna ett SMS som kan se ut så här: VFV VF, Lennart. Då vet jag att det betyder två vinster i poolen, vinst i första slutspelsmatchen och sen tyvärr utslagna. Lagkamrat och klass brukar jag hålla koll på genom vilken dag det är.

Tyvärr är det inte gratis att spela SM så berörda kommer att få ett påminnelsemail om vad de ska betala. Det kostar 150 kr/klass för seniorer och ni betalar till klubbens bankgiro eller swishkonto. Glöm inte att ange avsändare och att det gäller SM. Senast den 31 juli vill vi ha pengarna.

Lycka till!

1 idé beträffande “SM står för dörren”

Kommentarer är stängda.