Veteranerna tillbaka i ettan!

Serieledningen efter första sammandraget i Gränna skulle försvaras i ostkustens pärla Västervik. Vi började marschen mot den förväntade seriesegern med ett strålande spel i första matchen där Växjö var chanslösa i någon av delmatcherna. Nästa motståndare var Fagersjö och en ny 4-0 seger kunde noteras utan något större problem.

Sedan var det dags för det största hotet Carl XIV Johan Petanque Club, det fina spelet höll i sig men vi tappade en delmatch och matchen slutade 3-1 och där blev uppflyttningen i praktiken klar. Det var ett glatt gäng som avslutade dagen på restaurangen Guldkant med god mat och dryck efter en lång dag.

Trots att serien i det närmaste var helt klar så fortsatte det fina spelet även under söndagen och samtliga lagmedlemmar fick fortsätta att glänsa i olika matcher som resulterade i två nya klara segrar mot Almedalen och Malmköping. De mycket trevliga gentlemännen från Gotland tyckte att de det skulle bli skönt att vi lämnade deras serie för en högre division.

Lejonkulan spelar därmed i förbundsseriens division 1 nästa år.

Göran G/Lagledare

1 idé beträffande “Veteranerna tillbaka i ettan!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *