Division 4 Öppen

Vi kom till Västervik som serieledare och åkte hem som seriesegrare och avancerar till trean. En fantastisk helg för laget med fint bouleväder och svårspelade banor. Tyvärr blev Viggo sjuk precis före avresan så vi saknade lite skyttekapacitet men vi hjälptes åt med skyttet och kompenserade med bra läggspel.

Tråkigt var också att Almedalen inte lyckades ta sig till tävlingen eftersom en färja gått sönder, det resulterade i att resultaten mot Almedalen ströks och vi var bara 3 lag kvar i serien. Vilket gjorde att vi bara  fick spela tre möten på hela helgen. 

Det enda mötet på lördagen vann vi med 3-1 över Värnamo och var klart före klockan 12. Resten av dagen spelade vi interna möten till det var dags att åka till hotellet.

På söndagen mötte vi först Värnamo och spelade oavgjort, en av matcherna blev riktigt dramatisk, den gick till särspel med varsitt klot och Värnamo börjar med att lägga ett klot någon decimeter mitt framför lillen men vi svarade med att Sten-Magnus sätter ett perfekt stannskott som Värnamo försöker skjuta bort men missar och vi tar matchen med 11-10. 

Då är vi fortfarande i serieledning men måste spela minst oavgjort mot Calmar för att vara säkra på att vinna serien. Vi vann första två matcherna och kunde pusta ut. Vi tog hem det mötet med 3-1 och kunde åka hemåt med ett fint pris att ställa på hyllan i hallen.

Seriesegrarna i div 4 Öppen, Micke, Ewa, Göran, Inger, Arne, Sten-Magnus och Staffan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *