Boule 2024

Sista dagen att anmäla sig till årets utomhusserie. Vi är med dryga sex timmar kvar av anmälningstiden uppe i 28 lag. En ökning från förra året med fem lag vilket är glädjande men det ställer till det lite beträffande serieindelningen. Två till vore optimalt. Vill ni vara med så är det nu eller aldrig som gäller.

Nyfiken på motståndet – kolla in anmälda lag under Lokala serier/Linköping bouleserie/2024

Boule 2024 i all ära men först ska vi arrangera ett DM i singel och precisionsskytte, nu på torsdag Kristi Himmelsfärdsdag, den 9.e. Banorna kommer att vara minst sagt utmanande så varför inte passa på att provspela dom innan torsdag? Någon fördel ska man väl ha av hemmabanor, eller?

Kommer ”banchef” Micke att reda ut allt innan det är dags?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *