Mycket lyckat DM

Vi lyckades! Årets första DM, i singel och precisionsskytte blev i alla avseenden en fullträff. Enda smolket vore i så fall vädret, men vem råder över det? och vi slapp i alla fall regnet. Enligt ÖSBF nytt deltagarrekord och mest lovord över både banor och arrangemang, även om det på sina håll gnyddes lite över att det blev trångt och det var det, men vad gör man? Spela inomhus var det nog ingen som ville, de kyliga vindarna till trots. Och att banan ibland lutar, ibland är stenhård för att i nästa stund vara ett litet grustag är ju bara utmanande.
En jätteeloge till alla som jobbat inför denna dag och under, med banor, med bygge av sekretariat och ljud, skyttebanor och sist men inte minst i köket. Utan era insatser skulle det inte bli så bra som det blev. Tack alla!

Och nu någonting helt annat, lite bilder på än det ena än det andra:

Anna O, dagens tävlingsledare.
Micke P dagens ”Oliver”
Anders H, dagens skyttedomare
Dagens bästa junior, Viggo, LEJ. Arkivbild.
Dagens finalister i Öppen, Kian, silver och Joaquin, guld, båda DON
Damguld till Eva K, CAL
Guld i V55 Stephane Z, TPC
Guld V65, Labbe, LEJ
Sköt bäst av alla, Janne Å, LEJ, 25 p. Anders G, VÄX, sköt bäst i Öppen med 18 p men slank undan fotografen.
Bästa dam på skyttet, Angela A, CAL, 18 p
Publiken var hänförd

1 idé beträffande “Mycket lyckat DM”

  1. En stor eloge till styrelsen och alla som arbetat med att få till våra fina banor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *